Velkommen til Vinterfestuka og Malmen hvor Jimi Cream spiller denne tirsdagen i VU.

Jimi Cream er et band som spiller Jimi Hendrix og Cream låter fra 60 tallet og har med seg Narvik «gutten» Thorfinn Jenssen som mange kjenner godt.

Thorfinn starta som musiker allerede i 1964 med bandet Hep Kinks og spilte både på Folkets Hus og Fossestua samt mange plasser i distriktet.

Selv om han flyttet fra Narvik på åttitallet, arrangerte han en stor konsert på Folkets Hus i 1993 hvor han samlet sammen 10 band som spilte på 60-tallet: «Blanda 60» het arrangementet som ble gjennomført med stor suksess.

Thorfinn spiller trommer og har spilt bla annet m Daniel Eriksen som har fått spellemannprisen i blues.

Med seg til Narvik har han med seg:

Bjørn Nilsen på gitar, bass og vokal. Bjørn er Hendrix spesialisten av alle. Han har spilt i band siden 80 tallet og det var mye heavy. Han var gitarist i bandet Greyzone som varmet opp for gitarlegenden Michael Schenker og gitarist i bandet Black Pearl.

Paal Jensen spiller gitar, bass og sang. Paal har spilt siden 60 tallet og blir kalt for Skiens rockefar. Han har vært musikklærer og har undervist Vidar Busk , KID Andersen, Bjørn Vidar Solli og blant annet Paal Flåta. Han er mest kjent fra Paal og Paal band sammen med Paal Flåta.

Dørene åpnes kl.21.00 og stenger kl.02.00.

Aldersgrense: 20 år