Fieh

Det bobler, bruser og flyter fengende når Fieh står på scenen! Egenart og tilstedeværelse er stikkord for denne gjengen! Bandet er bygget opp rundt vokalist Sofie Tollefsbøl. De fikk tidlig mye oppmerksomhet for sterke konserter, singelen Glu i 2017 og debutalbumet Cold Water Burning Skin fra 2019. I år kom andreplaten «In the sun in the rain».

Fieh har blitt kalt både soulfunk og left field R&B uten at det nødvendigvis dekker hele spekteret deres. Blant inspirasjonskildene de selv nevner finner man The Roots, Joni Mitchell, Erykah Badu, The Beatles og Solange.

Fieh låter bra på plate, men er enda bedre live! 20. mars kan du få med deg bandet i en dobbeltkonsert med-

Jesper Jenset

Jesper Jenset signerte platekontrakt med Sony Music i 2014 etter å ha vært med på tv-serien Idol. Med over 150 millioner streams og en rekke suksessfulle utgivelser har Jesper Jenset markert seg som en lovende stjerne i det norske poplandskapet. I 2019 debuterte Jesper på norsk i låten «Hver gang», med Arif på gjestevokal. Låten ble raskt en radiohit, og har til nå streamet til gull. I 2020 slapp Jesper en rekke singler, og EP trilogien Vol 3, som mottok internasjonal oppmerksomhet fra Beats 1 og Elton John, som spilte «Facade» på Rocket Hour Show.

Sommeren 2021 slapp Jesper «Skyt Me I Hjertet», og inviterte lytteren inn i et nytt og lekent univers på morsmål. Dette ble startskuddet for Jesper sitt norske prosjekt med en rekke singler til lovende omtale og høy rotasjon på norsk radiostasjoner, blant annet «Gåsehud» og «Håper du har det bra»