Vinterfestuka har fått enda en lokomotivpartner!

Første nye lokomotivpartner på flere år

– Det kjennes viktigere enn noen gang å bidra til å holde liv i Vinterfestuka (VU), sier banksjef i Sparebank 68° Nord, Tor-Andrè Grenersen som oppgraderte bankens engasjement og eierskap i forkant av årets planlagte folkefest.

En avgjørelse daglig leder i Stiftelsen Vinterfestuka, Frode Sollie, setter stor pris på.

Avgjørende støtte
– At de fleste av våre samarbeidspartnerne velger å stå i avtalene til tross for pandemi og avlysning, er helt avgjørende for at vi kan se fremover å fortsette arbeidet vårt. At noen i tillegg velger å oppgradere partnerskapet i en tid som dette, er virkelig med på å gi oss fornyet motivasjon og gnist når ting er krevende, sier Sollie om deres første nye lokomotivpartner på mange år.

Om alt hadde vært normalt, ville opp mot 30.000 feststemte mennesker i rallarhatter og gamle festkjoler hygget seg i kulturhistoriske rammer i Narvik denne uken.
Slik ble det ikke. For andre året på rad måtte Sollie avlyse den betydningsfulle festivaluka på grunn av hensynet til smittevern.

Fra Rallarpartner til Lokomotivpartner
Det hindret ikke banken fra å oppgradere sitt eierskap i folkefesten. Og selv om avgjørelsen om å bli lokomotivpartner ble tatt i god tid før VU måtte avlyses, er det en selvfølge for Grenersen å stå i avtalen.

– VU handler om historie, stolthet og identitet. Vi ønsker av hele hjertet å bidra til å ivareta alt det flotte som er bygget opp gjennom mange tiår.  Ikke minst ser vi viktigheten og nytten av å kunne bruke VU som en fargerik møteplass for våre ansatte når ting normaliserer seg.

For banken vår, som nå er til stedet på store deler av 68. breddegrad, er det viktig at engasjementene våre og avtalene vi står i, gjenspeiler hele den regionen vi er en del av. Å bli lokomotivpartner i VU føles i så møte helt riktig.

Nå ser vi frem til å feire en etterlengtet VU i 2022, avslutter Grenersen.

Pantograf-partner

Lokomotiv-partnere

Svarta Bjørn-partnere

Slegge-partnere

Offentlige