Gå til hovedinnhold Gå til søk

Christina Amundsen Schjelderup er ansatt i Stiftelsen Vinterfestuka

Stiftelsen Vinterfestuka har ansatt Christina Amundsen Schjelderup i en 2-årig prosjektstilling.

Ansettelsen er en del av stiftelsens strategiske satsning på å styrke bemanningen og tilbudet i forkant av 70-årsjubileumet i 2026.

– Christina ble utnevnt til Svarta Bjørn i 2017, har siden da hatt engasjement for Vinterfestuka og formidlingen av vår historie. Med sin bakgrunn som pedagog, bringer hun med seg verdifull kompetanse og et sterkt ønske om å involvere barn og unge i feiringen av vår kulturarv, skriver Vinterfestuka i en pressemelding.

Inkludere unge
– Jeg er veldig glad for å få muligheten til å bidra til Vinterfestuka på denne måten. Det er viktig for meg at vi kan inkludere de unge i vår feiring, og jeg ser frem til å arbeide med å utvikle nye, spennende måter å gjøre historien levende for dem. Jeg ser også frem til å støtte og samarbeide med våre frivillige, som er hjertet i vår organisasjon, sier Christina Schjelderup Amundsen.

I tillegg vil Christina ha ansvaret for oppfølging av stiftelsens frivillige.

– I sin nye rolle vil Christina ha et særlig fokus på å utvikle og styrke stiftelsens arbeid rettet mot barn og unge. Målet er å sikre at kommende generasjoner får en dypere forståelse og glede av Vinterfestuka, og at historien vår formidles på en måte som er tilpasset deres behov og interesser.

Ny rolle
Produsent Alexander Andersen går inn i rollen som prosjektleder for 70-års jubileet.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på rollen som prosjektleder for 70-årsjubileet vårt. Å få muligheten til å bidra til en så viktig milepæl for Vinterfestuka er en ære, og jeg ser frem til å samarbeide med vårt fantastiske team for å skape en minneverdig feiring for hele Narvik, sier Andersen.

Pantograf-partner

Lokomotiv-partner

Svarta Bjørn-partner

Slegge-partner

Offentlige