Etter en ellevill konsert runde i 2022, og på oppfordring fra nye og gamle tilhengere, har originalbesetningen fra 80-tallets ZOO bestemt seg for å gjennomføre enkelte, utvalgte konserter. Gamle og yngre tilhengere vil gjenkjenne et stort reportoire med nordnorske slagere fra i alt seks plateutgivelser i perioden 1978-84: – «Vent,- ikkje lægg på», «Evig ung, « Du e`kje her», «Si det», «Linemor», «Byen» m.fl..

ZOOs` merittliste er et eneste langt eventyr: 2 gulltrofeer, 2 sølvtrofeer og flere sølv, gull og platinautmerkelser for diverse samleutgivelser I tillegg har ZOO ligget 86 uker på NRK P1s` «Norsktoppen» (16 sanger, 9 førsteplasser).

ZOO var kjent for sitt høye musikalske prestasjonsnivå, og musikerne har holdt liv i sine ferdigheter ved å spille som solister- og i forskjellige, andre musikalske sammensetninger.

ZOO besetningen anno 2023 inkluderer Ketil Stokkan (gitar, vokal), Sverri Dahl (tangenter, vokal), Geir Nordheim (trommer, vokal) og Stig Andreassen (bass, vokal). Dessverre mistet bandet saksofonisten sin i 2020, men har allerede en knallbra vikar i Fred Glesnes.

ZOO har spilt for hundretusenvis av elleville nordmenn i løpet av karrieren, og vet derfor at de gamle sangene har overlevd tidens tann.