Wig Wam og Rozario – Glitter og stål
Tunge riff, virtuose gitarsoloer og melodiøse refrenger du bare elsker å synge med på er oppskriften når Wig Wam og Rozario går på scenen i Lokstall1, hvor elementer av damp og heavyrock smelter sammen med glitter og stål!
Haikjeftens festivalsjef gitarist og Narviking, Stein Hjertholm, sammen med Per Helge «Peppa» Bruvoll, gleder seg stort til bandets første opptreden på hjemmebane.

Rozario
Rozario, ledet av Narvikguttene Per Helge «Peppa» Bruvoll og Stein Hjertholm, har en rik musikalsk fortid. «Peppa» har gitt ut tre album med ulike artister, mens Stein blant annet, har spilt med Morten Abel. De har samarbeidet i flere band tidligere, men deres kommende konsert i Vinterfestuka markerer deres første opptreden i Narvik siden Steins konsert med Morten Abel i 2004 på Albatross.

Etter å ha sluppet 3 sterke singler ble deres kritikerroste album «To The Gods We Swear» sluppet 20 oktober av den tyske labelen Pride & Joy Music. «Presenting traditional heavy metal at its most impassioned and inspirational,

To The Gods We Swear by Rozario is one of the most stunning debut albums of the year from any genre».

6/6 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(Highwire Daze, Us)

«To The Gods We Swear» prepares us for a melodic, wild dynamic of over 40 minutes.  With an amazing, strong performance, full of energy and with a crazy killer sound, the debut album crashes through the wall. They swear by their gods, and I believe that their gods will not forsake them. My rating for this debut is a whopping 10/10 Hellfire points.» 💀💀💀💀💀💀💀💀💀💀(Hellfire Magazine, De)

Bandet hadde sin live debut på en UTSOLGT release konsert på Krøsset i Oslo og tilbakemeldingene var strålende. Bandets medlemmer er vokst opp med klassisk hardrock og heavy metal fra 70-, 80-tallet.

Plata er inspirert av dette, men med et klart moderne lydbilde og et eget særpreg, bygget rundt vokalist David Rosario og hans tekstunivers. Rozario’s sanger beskrives best som hardtslående, in your face, men likevel melodiske og catchy. Refrengene gir deg lyst til å synge med av full hals. Alt dette er mesterlig levert av overnevnte, og bassist Anders Halsan Engum.

Bandet kompletteres med den unge gitarhelten Johan Jamtfall som på imponerende vis leverer fantastiske gitarsoloer. Bandet har jobbet med produsent Trond Holter (Wig Wam, Holter, Jorn) og resultatet er imponerende, og det låter fett! Albumet består av 11 kruttsterke låter som vil treffe deg rett i metallhjertet.

Wig Wam

Wig Wam, et energisk og eksplosivt glamrockband fra Norge, har etablert seg som en av de fremste aktørene i den globale rockescenen. Bandet består av vokalist Åge Sten Nilsen, gitarist Trond Holter, bassist Bernt Jansen og trommeslager Øystein Greaker Andersen. Med en unik blanding av fengende melodier, kraftfulle riff og dynamiske sceneprestasjoner, har Wig Wam begeistret publikum over hele verden.

Bandet er kjent for sin energiske og karismatiske frontfigur, Åge Sten Nilsen, som alltid leverer en minneverdig opptreden. Gjennom årene har Wig Wam hatt flere hitsingler og har etablert seg som en favoritt blant hardrockfans. Deres karismatiske sceneopptredener har gjort dem til en populær live-attraksjon, og de har turnert både nasjonalt og internasjonalt med stor suksess.

Wig Wam har vunnet flere priser i løpet av karrieren, inkludert Spellemannprisen, og har skapt en solid fanbase takket være sin dedikasjon til autentisk og kraftfull hardrock. Bandets dynamiske sound og unike personlighet gjør dem til en uunnværlig del av rockens historie og en kilde til glede for rocke-entusiaster over hele verden. Wig Wam fortsetter å inspirere og underholde med sitt genuine engasjement for musikken, og deres tilstedeværelse på scenen er alltid en garanti for en minneverdig og eksplosiv rockeopplevelse.