Sebastian Emes
Gjennom to NM-titler og med over 13 års erfaring har Sebastian Emes, tidligere kjent som FMC, lenge bevist at han er blant toppen av festmakerne i landet. Han spiller på klubb, festival (Kadetten,Slottsfjell, Hove, Øyanatt) og private events. Han har vunnet Red Bull sitt NM (3style) for DJs to ganger på rad og representert Norge internasjonalt i VM ved to anledninger.

Han spiller regelmessig på steder som Justisen, Ba3, Oslo Streetfood, Youngs & Hammerhai Bar, han er også fast å se som DJ på NRK Stjernekamp. Han produserer egen musikk i Dance og House sjangeren og har blitt listet på Spotify og spilt av store internasjonale DJs verden. Itillegg er han turné DJ for den norske hip hop legenden Son of Light og turnert med artister som Karpe, Vinni, Cezinando m. fler. Sebastian skiller seg ut med sin unike evne til å lese rommet , sine scratche ferdigheter, live mashups, tekniske fremføring og energiske scenetilværelse.

Jesse Heckmaniac (US)
har etablert seg som enn av Norges mest energetiske saksofonister. Når han drar frem saksofonen, vil stemningen garantert løfte seg. Heckmaniac er utdannet

Jesse Heckmaniac

jazzmusiker og har vokst opp med jazzen i hjertet. Han tar med seg den genuine musikkgleden og jazzer opp kjente låter, og gir dem nytt liv.

Aldersgrense: ID 20

Dørene åpnes kl.20.30

NB!Billetter som ikke er skannet til kl.00:30 vil bli solgt i døra.

Hvis man forlater lokalet vil det ikke være en garanti for å komme inn igjen selv om man har billett.