Fantastiske Nordic Brass Ensemble besøker Vinterfestuka!

Nordic Brass Ensemble har spilt en ledende rolle i den internasjonale musikkscenen siden 1993. Ensemblet har imponert et bredt publikum med et repertoar som strekker seg fra renessansemusikk til moderne verk.
Med suksessfulle opptredener i Norden og turneer i Tyskland, Italia, Spania og Sør-Amerika, har Nordisk Brass Ensemble etablert seg som en markant kraft innen brass-sjangeren. Den talentfulle gruppen består av musikere fra prestisjefylte symfoniorkestre i Skandinavia, inkludert Oslo Filharmoniske Orkester, Stockholm Filharmoniske Orkester, Gøteborg Symfoniker, Den Norske Opera, Trondheim Symfoniorkester og Bergen Filharmoniske Orkester.
Nordisk Brass Ensemble har nylig avsluttet en suksessfull turné i Østerrike, og deres neste stopp er intet annet enn den prestisjetunge Prague Proms festivalen i 2024. Et sikkert høydepunkt i den kommende internasjonale musikksesongen.
Med et stadig voksende internasjonalt ry, forblir Nordisk Brass Ensemble en drivkraft i moderne brass-musikk, og deres opptreden under Vinterfestuka vil nok absolutt bli et høydepunkt for mange!

Ankenes skolekorps, Narvik skolekorps og elever fra Narvik kulturskole deltar også på denne konserten, sammen med musikerne i Nordic Brass Ensemble.
Musikere fra Nordic Brass Ensemble øver sammen med ungdommene fra skolekorpsene og kulturskolen gjennom hele uken, og resultatet av dette får dere høre på denne konserten.

Produksjonen er en del av Bodø2024