Velkommen til den tredje utgaven av Lokstall1 Live!
Dette arrangementet er hjertet av vår brennende lidenskap for å løfte frem unge lokale talenter, og vi er stolte av å gi dem muligheten til å skinne på byens mest imponerende scene.
Denne kvelden er dedikert til ungdommene i regionen, hvor de får anledning til å vise frem sitt musikalske talent. Uavhengig av om de er erfarne band med en trofast følgerskare eller nykommere som nå tar sine første skritt ut i rampelyset, er Lokstall1 Live en plattform for å dyrke og hylle mangfoldet av musikalske aspirasjoner.
For mange av artistene representerer denne kvelden en unik mulighet til å dele sin lidenskap og musikk med et levende publikum, kanskje for aller første gang. Publikum kan forvente en spennende kavalkade av musikksjangre som vil levere knallgod underholdning og gi en eksklusiv forsmak på morgendagens rockestjerner. I år er vi så heldig og også presentere to knallgode artister fra utenfor Narvik. Posing Woods slipper sin første singel 7. mars og kommer med sin karismatiske rock fra Sortland og Hanna Andréa tar turen fra USA (!) for urfremføring av låtene fra debutalbumet hennes som kommer i april.
Dette flotte arrangementet er et resultat av et sterkt samarbeid mellom Vinterfestuka, Narvik Kulturskole, Narvik Kommune og dedikerte ildsjeler som arbeider utrettelig med musikk og ungdom i Narvik. Vi ønsker å uttrykke vår takknemlighet overfor alle som har bidratt med sitt engasjement og hengivenhet for å gjøre denne uforglemmelige kvelden mulig. Sammen skaper vi minner som vil vare livet ut.

Hanna Andréa
I år får vi to artister til Lokstall1 live som er klar med sine første utgivelser.
Hanna Andréa (17) er sanger og låtskriver fra USA og Narvik. Hennes debutalbum Stranded in the Middle kommer ut i april, og Lokstall1 Live blir urfremføring av låtene på albumet. Under VU spiller hun med et band satt sammen av jevnaldrende talenfulle musikere fra Narvik.

Posing Woods
Sortlandsbandet Posing Woods har sine musikalske forbilder i Madrugada og My Midnight Creeps. Tross sin korte fartstid har Posing Woods allerede holdt en rekke konserter på ulike festivaler og arrangementer, blant annet som oppvarmingsband til Big Bang og Madrugada og de har vunnet Bukta Battle og vært med i Landsfinalen i UKM.