26-år gamle Abdulhakim Hassane har hatt et suksessfylt år, som blant annet inneholdt slipp av monsterhiten «Danser videre i livet» sammen med Makosir. Låten har mer enn 10 millioner streams på Spotify alene, og gikk raskt til #1 på de norske topplistene, som i tillegg er nominert til årets låt på P3-gull. I tillegg har han en spellemannspris i banken med debutsingelen «Fy faen» i 2017, med sine 50 millioner streams på Spotify.

Nå drar Hkeem endelig ut på klubb-turné, by til by, og gleder seg stort til å møte publikum på nært hold! Det blir et helt nytt show med både gamle hits og nye låter og sammen med bandet sitt lover Hkeem å gi fansen en uforglemmelig konsertopplevelse!

Er du under 18 år? Da må du ha med verge med egen billett. Les mer om vergordningen her: https://www.vinterfestuka.no/vergeordning/

Vår kjære Pantografpartner Sparebanken Narvik ønsker å gjøre denne konserten enda mer tilgjengelig for ungdom og studenter og har gjort det mulig for oss å rabattere billettene ytterlige! En stor takk til dem for deres engasjement og støtte til den lokale kulturen!