Torbjørn Dåbach & Lost Amigos står for musikken den siste fredagen i VU.

Nærmere presentasjon er ikke nødvendig for Narvik folk men for de som kommer utenbys fra, deler vi noen ord fra Fremover og Jan Westby etter en konsert i kulturhuset.

«Best er Torbjørn når han drar ordentlig til, når han viser hvor dypt stemmen kan gå. For en som nærmest har et religiøst forhold til Crosby, Still, Nash og Young, er det faktisk ganske kult å kjenne på at Torbjørn gjør en låt som «Are You Ready for the Country» bedre enn både Young, Waylon Jennings og Hank Williams. Og det definerer vel på mange vis mannen med et hjerte av gull»

«Lost Amigos er et ordentlig band som sammen har jobbet frem et helstøpt produkt. Det låter inspirert, foroverlent og imponerende spenstig. Det er på tide å ta samtalen om hva som skjer med vår tids kommende pensjonistgenerasjon. Hovedpersonen sjøl er en positivt ladet gladlaks med godt publikumstekke, et publikum han har i sin hule hånd og som han serverer anekdoter han gjødsler med både humør og intellekt. Her er det null kokettering akkurat som hele seansen er uten staffasje – noe den heller ikke trenger. Det er en grei indikasjon på at dette står godt på egne ben. Som det alltid har gjort.»

Aldersgrense: ID 20

Dørene åpnes kl.20.30

NB!Billetter som ikke er skannet til kl.00:30 vil bli solgt i døra.

Hvis man forlater lokalet vil det ikke være en garanti for å komme inn igjen selv om man har billett.