LÜT

Tromsøbandet LÜT er et rockeband som har etablert seg som et av Norges beste liveband (Gaffa 2022), og har allerede opparbeidet seg en imponerende CV med; P3 Gull- og Spellemannsnominasjon, fullbookede festivalsommere og to kritikerroste album som blant annet mottok 5 / 6 i Rolling Stone Magazine.

Sommeren 2022 tilbragte bandet mesteparten av scenetiden sin på Tyske rock og metalfestivaler og som support på Die Ärzte’s stadionturné for over 100 000 publikummere i Tyskland og Østerrike.

For tiden jobber bandet med nytt album og gleder seg stort til å besøke Vinterfestuka!

A Million Pineapples

Tromsøkvintetten A Million Pineapples spiller melodisk, catchy og energisk indiepop, og kommer som et friskt pust fra nord, fullt av fengende låter inspirert av fruktens finurlige utseende og smak.

De siste årene har de overbevist både publikum og kritikere med sine energiske liveshow, blant annet på Trænafestivalen, Trondheim Calling og Buktafestivalen – sistnevnte hvor trillet avisa Nordlys en femmer på terningen.

Høsten 2021 slapp bandet sitt debutalbum «Storyteller» på Mano Music og reiste på en omfattende norgesturné med 15 konserter.

Sammen med det Spellemannpris-vinnende bandet Team Me slapp de i forkant av albumet låta «Crowd in the Middle».