Zahid Ali erstatter Lisa Tønne

Vinterfestuka fikk i dag vite at Lisa Tønne dessverre har blitt syk og må avlyse sin del av Standupshowet i Narvik Kulturhus i morgen. Hun vil bli erstattet av Zahid Ali som er en av Norges mest erfarne standupkomikere.

Dere som har billett, trenger ikke å foreta dere noe. Den er fortsatt gyldig til dette arrangementet.

Dersom det er noen som ikke ønsker å benytte billetten kan denne sendes til oss på e-post post@vinterfestuka.no og den vil refunderes etter Vinterfestuka.

Vi synes det er synd at Lisa ikke kan komme, men vi føler oss sikre på at Zahid Ali og Johan Golden sammen vil levere et uforglemmelig show for latterstemte publikummere.

Zahid Ali er en levende standuplegende. Med absurde historier, presis timing, trollbindende fortellerteknikk og med en improvisasjonsevne i verdensklasse fremkaller Zahid latterbrøl etter latterbrøl.

Han har en lang og innholdsrik humorkarriere fra scene og TV, og har bidratt i blant annet Nissene på låven, Rikets røst, Jul i Tøyengata og Hellfjord. Han satte nylig opp soloforestillingen ”Fremmedfrukt” som turnerte over hele landet. En kveld med Zahid blir garantert en hylende morsom opplevelse du kommer til å huske lenge.

Pantograf-partner

Lokomotiv-partnere

Svarta Bjørn-partnere

Slegge-partnere

Offentlige