Unni Wilhelmsen blir vikar for Sol Heilo

Sol Heilo har blitt syk og kan dessverre ikke gjennomføre konserten i Teatersalen på onsdag. Vi har imidlertid fått inn en fantastisk erstatter og det er med glede vi kan annonsere at Unni Wilhelmsen er klar til å begeistre oss fra scenen på onsdag.

De som har billett kan benytte samme billett som de har til Sol Heilo.

Dersom det er noen som ikke ønsker å benytte billetten kan dere sende oss billetten på e-post til post@vinterfestuka.no. Da får man billetten refundert etter Vinterfestuka.

Vi er naturligvis veldig lei oss for at Sol ikke kan komme, men vi håper Unni vil falle i smak hos de fleste og så satser vi på at Sol står på scenen i ei fremtidig Vinterfestuke.

Unni Wilhelmsen feiret i fjor 25 år som artist og har i den anledning tatt et dypdykk i sin rikholdige skattkiste av musikk, og gamle låter får skinne på nytt. Den kreative sangfuglen Unni Wilhelmsen har reist land og strand rundt i Norge med musikken sin, og med det etablert seg som en av våre mest betydningsfulle singer-songwriters. Med over 3000 konserter, åtte albumutgivelser og slagere som Won’t Go Near You Again og Anything ‘Bout June, har Unni satt solide spor i de fleste nordmenns musikalske hjerter.

Billetter til konserten kan kjøpes her:https://vinterfestuka.ticketco.events/no/nb/e/sol_heilo

Pantograf-partner

Lokomotiv-partnere

Svarta Bjørn-partnere

Slegge-partnere

Offentlige