Smittevern

Vi tar smittevern på høyeste alvor og ønsker å gi alle våre gjester, artister og frivillige en trygg og god opplevelse.

Vinterfestuka bærer et stort smittevernansvar i forbindelse med arrangementene våre, og det er viktig at også alle publikummere tar sitt ansvar for at det skal bli en god og trygg opplevelse. Vi setter derfor stor pris på at alle følger våre retningslinjer.

Før ankomst ber vi deg sette deg godt inn i følgende informasjon om smittevern:

Arrangementene starter til annonsert tid og dørene åpner 60 minutter før start. Vennligst møt opp i god tid og hold billetten din klar før du går inn, slik at vi unngår kødannelse ved inngangen. Dersom der er innført koronapass må også dette være klart før man ankommer. Møt opp senest 15 minutter før konserten/arrangementet starter.

Plassering i salen avhenger av hvilke smittevernregler som gjelder. Det kan være at det blir fritt frem å sette seg der man vil eller man blir geleidet til en ledig plass av personalet.

Alle arrangementer blir sannsynligvis sittende. Der det er aktuelt vil servering/barsalg foregå etter gjeldende regler. Det kan hende det blir vanlig barsalg eller det kan bli servering der man sitter. Man kan også risikere at det ikke blir anledning til å kjøpe drikke under arrangement.

Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale og lokale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak.

Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet:

-Hold deg hjemme hvis du føler deg syk

-Hold 1 meter avstand

-Ha god hånd- og hostehygiene.

-Bruk gjerne munnbind.

Situasjonen tilsier at regelverket må følges tett opp og vi ber om forståelse for dette.

Billettkjøp

Vi vet ikke hvor mange publikummere vi får lov til å ha på arrangement under Vinterfestuka. Derfor vil de som først kjøper billetter bli prioritert dersom vi kan ha færre publikummere. Vi selger en del konserter i kohorter slik at vi har mest mulig fleksibilitet til å tilpasse arrangementene etter de rutinene som gjelder. Ved eventuelle endringer som fører til at konserter blir avlyst eller at antallet publikummere blir begrenset vil kjøpte billetter refundert automatisk til de som ikke får gått på arrangementet.

Det er usikre tider og vi ber om forståelse for at det er vanskelig å gi helt klare svar på hvordan årets Vinterfestuke blir gjennomført.

Pantograf-partner

Lokomotiv-partnere

Svarta Bjørn-partnere

Slegge-partnere

Offentlige