Smittevern

Vi tar smittevern på høyeste alvor og ønsker å gi alle våre gjester, artister og frivillige en trygg og god opplevelse.

Vinterfestuka bærer et stort smittevernansvar i forbindelse med arrangementene våre, og det er viktig at også alle publikummere tar sitt ansvar for at det skal bli en god og trygg opplevelse. Vi setter derfor stor pris på at alle følger våre retningslinjer.

Før ankomst ber vi deg sette deg godt inn i følgende informasjon om smittevern:

Arrangementene starter til annonsert tid og dørene åpner 60 minutter før start. Vennligst møt opp i god tid og hold billetten din klar før du går inn, slik at vi unngår kødannelse ved inngangen. Møt opp senest 15 minutter før konserten/arrangementet starter.

Du vil bli møtt av hyggelige verter som anviser plass.

Alle arrangementer er sittende. Bli sittende til konserten er slutt og forlat salen etter vertenes instrukser.

Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale og lokale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak.

Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet:

-Hold deg hjemme hvis du føler deg syk

-Hold 1 meter avstand

-Ha god hånd- og hostehygiene.

-Bruk gjerne munnbind.

Situasjonen tilsier at regelverket må følges tett opp og vi ber om forståelse for dette.

Kommunalt arrangement

Årets VU vil være et lokalt arrangement for Narvik Kommunes innbyggere, referert til regjeringens anbefalinger. Vi har særskilte smitteverntiltak for tilreisende artister tilknyttet våre arrangementer. Publikum som ikke er bosatt i Narvik kommune og som bestilte billetter før disse smittevernreglene trådde i kraft bes kontakte oss på post@vinterfestuka.no for refusjon av disse.

Billettkjøp

Det er for øyeblikket kun tillatt med opp til 100 publikummere på offentlige arrangementer. Billetter kjøpes digitalt på vår nettside. Ved eventuelle endringer som fører til at konserter blir avlyst vil kjøpte billetter bli refundert automatisk til kortet du benyttet ved kjøp.

 

Lokomotiv-partnere

Svarta Bjørn-partnere

Rallar-partnere

Sville-partnere

Slegge-partnere

Offentlige