Trollvinter

Dato:

tirsdag 22.mars
onsdag 23.mars

Tidspunkt:

10.00 og 12.00 -

Sted:

Lokstall1

Arrangør:

Vinterfestuka

Trollvinter er en forestilling basert på Tove Janssons bok med samme tittel. Utvalgte historier fra boka leses av Sigrid Randers Pehrson. Klavertrioen Ensemble Blå lydmaler og underbygger fortellingen med musikk av den norske pianisten og komponisten Håvard Enstad. I tillegg vil det være musikk av John Williams samt svensk folkemusikk.

Mummifamilien ligger alltid i hi om vinteren. Da er det ikke så greit for Mummitrollet å våkne i januar! Til å begynne med er han forferdelig ensom, for alt er så rart og fremmed. Snøen og kulda. Mørket. Alle vesenene som hører vinteren til. Særlig Too-tikki, som viser seg å ha en varm sjel under den tøffe overflaten. Kanskje det ikke er så fryktelig å være våken om vinteren, likevel.

Sigrid Randers-Pehrson er frilans sanger som har fordypet seg i norsk og nordnorsk folkemusikk. Hun kan vise til en lang og variert karriere både som utøver og pedagog.

I tillegg til offentlige konserter har hun deltatt på festivaler; samt reist på turneer i regi av institusjoner og skoler. Ensemble Blå er distriktsmusikergruppa fra den blå byen Sortland. Klavertrioen består av Sindre Myrbostad på klaver, Lisa Isabel Holstad på cello og Anna-Sofia Ulfsax på fiolin.

Trioen turnerer jevnlig i distriktet med egne produksjoner. Gjennom en årrekke har de reist rundt i hele Nordland Fylke med skoleforestillinger. De har dessuten besøkt Vinterfestuka ved flere anledninger, sist i 2019 med forestillinga «Hamsun Waits for us»

Målgruppe: 5+

Billetter: Forestillingen er lukket for påmeldte barnehager og grunnskoletrinn. Påmelding sendes til rusollie@gmail.com innen 1.mars.

Arrangør:

Vinterfestuka

Kontaktperson:

Runar Sollie

Telefon:

97738405

Pantograf-partner

Lokomotiv-partnere

Svarta Bjørn-partnere

Slegge-partnere

Offentlige