Thomas Dybdahl

Dato:

torsdag 24.mars

Tidspunkt:

21:00 - 23:00

Sted:

Lokstall1

Arrangør:

Timeout Agency & Concerts AS og Vinterfestuka i Narvik

Nå kan du endelig oppleve Thomas Dybdahl på scenen i Narvik!

Thomas Dybdahl har gjennom 20 år etablert seg som artist, låtskriver, produsent, film og teater komponist. Han har mottatt både Spellemann, Amanda og Grammy nominasjoner. Han har gitt ut 6 soloplater, og var i tillegg vokalist i gruppen The National Bank.

13. mars 2020 slapp Dybdahl albumet FEVER. Forventningene til albumet og påfølgende turne var store og skuffelsen likeså når all spilling ble kansellert som følge av pandemien.

Erstatningen for turne ble å låse seg inn i studio og fortsette å lage musikk i samme univers som han hadde utforsket året før. Over skyene er himmelen alltid blå sies det og denne studiotiden ble redningen i et ellers horribelt år. Det var ingen hemmelighet at han hadde elsket å spille inn FEVER og tanken på å rett og slett bare fortsette på platen var forlokkende. Så da gjorde han det! Og i 2021 slapp han en utvidet utgave av albumet, FEVER extended version.  Albumet inneholder 5 helt nye sanger spilt inn i samme ånd som FEVER. Disse sangene er en direkte reaksjon på isolasjonen, usikkerheten, tristheten, frykten og kjedsomheten som året gav.

I Lokstall1 møter du Thomas solo hvor han fremfører låter fra FEVER, samt kjente og kjære klassikere fra hans fantastiske repertoar.

Kjøp billett

Billettinformasjon

Voksen:

400

Aldersgrense:

18 år

Forhåndssalg

Ja

Billettinformasjon:

Ungdom fra 13 år til 17 år gå sammen med edru verge på minimum 23 år med gyldig billett. Les mer om vergeordningen på www.vinterfestuka.no.

Arrangør:

Timeout Agency & Concerts AS og Vinterfestuka i Narvik

Kontaktperson:

Vinterfestuka

Telefon:

94976128

Thomas Dybdahl

Pantograf-partner

Lokomotiv-partnere

Svarta Bjørn-partnere

Slegge-partnere

Offentlige