Standupshow med Zahid Ali og Johan Golden

Dato:

lørdag 26.mars

Tidspunkt:

19:00 - 20:30

Sted:

Teatersalen, Narvik Kulturhus

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik og Narvik Kulturhus

Zahid Ali

Zahid Ali er en levende standuplegende. Med absurde historier, presis timing, trollbindende fortellerteknikk og med en improvisasjonsevne i verdensklasse fremkaller Zahid latterbrøl etter latterbrøl.

Han har en lang og innholdsrik humorkarriere fra scene og TV, og har bidratt i blant annet Nissene på låven, Rikets røst, Jul i Tøyengata og Hellfjord. Han satte nylig opp soloforestillingen ”Fremmedfrukt” som turnerte over hele landet. En kveld med Zahid blir garantert en hylende morsom opplevelse du kommer til å huske lenge.

Johan Golden

Johan Golden bør være kjent for de fleste gjennom flere suksesser på TV, radio og scene. Med sin røffe, autoritære og samtidig tilbakelente stil vinner han publikum med velformulerte spark i alle retninger.

Sammen med sin faste makker Antonsen fikk Golden æren av å åpne Latter i 2004 med forestillingen «Tilnærmet lik sant». Siden den gang har han vært tilbake på scenen med jevne mellomrom, blant annet med soloforestillingene ”Diktator” (2014) som resulterte i Komiprisen for årets standupkomiker. I 2017 hadde han premiere på ”Halve Norges Golden” som også fikk strålende mottagelse fra presse og publikum. Hver fredag underholder Golden store deler av landet via Misjonen på P4 og Nytt på Nytt på NRK1, men spør du oss er han på sitt aller beste når han står på scenen.

Kjøp billett

Billettinformasjon

Voksen:

530

Aldersgrense:

18 år

Forhåndssalg

Ja

Billettinformasjon:

Ungdom fra 13 år til 17 år gå sammen med edru verge på minimum 23 år med gyldig billett. Les mer om vergeordningen på www.vinterfestuka.no.

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik og Narvik Kulturhus

Kontaktperson:

Vinterfestuka

Telefon:

94976128

Standupshow med Zahid Ali og Johan Golden

Pantograf-partner

Lokomotiv-partnere

Svarta Bjørn-partnere

Slegge-partnere

Offentlige