Skolekonsert med Bølgen og Jonathan Floyd

Dato:

mandag 21.mars

Tidspunkt:

09.00 og 12.00 - 10.30 og 13.30

Sted:

Lokstall1

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik

Vinterfestuka har i år gleden av å invitere alle ungdomsskoler i Narvik kommune til en eksklusiv konsert med Niklas Paulsen, kjent som Bølgen, og vinneren av årets nykommer (2021) i P3-gull, Jonathan Floyd. I tillegg blir det ett rykende hot oppvarmingsinnslag fra elever fra åttende klasse ved Narvik Ungdomsskole. Konserten blir avholdt i selve hjertet av Vinterfestuka- Lokstall1, hvor det forventes nok trykk og stemning til å blåse rallarhatten av pipa på toppen! Vi håper så mange som mulig får muligheten til å komme.

På slutten av konserten blir det trukket 4 vinnere som har kledd seg opp i Rallar-, eller Svarta Bjørn-antrekk.

Oppvarmingsband fra Narvik Ungdomsskole

Elevene fra åttende klasse ved Narvik Ungdomsskole er alle med i valgfaget «Sal og Scene». Med i bandene har vi Vilja Elisabeth Jerstad-Amundsen på Bass, Thorvald Stubø på Gitar, Leah Hestnes Høvik Karlsen på Vokal, Jonas Nordstrøm Eriksen på Slagverk, Vårin Evju på Bass og Slagverk, Ellen Andrea Iversen Hanssen og Ingrid Kristine Skogvoll på Keys, Preben Koster Martinussen på Gitar, og Martine Østerberg Slagverk.

Bølgen

Bak artistnavnet Bølgen finner du den 19 år gamle drammenseren, Niklas Paulsen, på den norske musikkscenen en aldri så liten sensasjon.

Melodimakeren har siden han var ti år skrevet sangtekster, men året skulle bli 2020 før han valgte å gi ut noe av musikken. Debutlåten og hitlåten «Er ikke verre» ble sluppet i 2020 og føk raskt til toppen av strømmelistene både på Spotify og på iTunes.

I 2021 rakk han å slippe ut 4 nye låter, blant annet låten « Evig Ung» som handler om at man ikke må vokse opp så fort, noe som han selv kjenner seg i, for han har alltid ønsket å være evig ung.

Han kapret andreplass på VG-lista og i tillegg fikk strømmesensasjonen gjøre sin aller første liveopptreden på «Allsang på Grensen.» Foruten å være en spennende «up and coming» artist, har Bølgen også imponert stort på TikTok med langt over hundretusen følge, og et åttesifret (!) antall visninger av videoene han har produsert. Hans musikalske forbilder er Stig Brenner (tidl. Unge Ferrari) og Post Malone.

Jonathan Floyd

Jonathan Floyd er Norges nye pop snakkis. Med fem knallsterke og fengende singelslipp bak seg har oppmerksomheten ikke latt seg vente. 20 åringen kan på tross av sin unge alder vise til over to millioner streams, terningkast 6 hos VG, tittelen uken låt, samt A-listing hos P3 på de to siste singelene “Heartbreaker feat. Arif” og “Danser på Kanten”.

Bare 20 år gammel har Jonathan Floyd allerede bergtatt enhver som følger med på det som beveger seg i undergrunnen. Inspirert av helter som the Weekend og Unge Ferrari kombinerer unggutten atmosfæriske og retro inspirerte R&B produksjoner med melankolske og fengslende melodier.

I høst slapp Jonathan Floyd den 80 talls, sci fi inspirerte discopop-låta Heartbreaker med selveste Arif. Med terningkast 6 i VG er det ingen tvil om at Jonathan er en ny norsk artist på vei til toppen.

Jonathan avsluttet året 2021 med enda en ny låt «TARANTINO», som med høyt tempo og pulserende refreng opprettholder teorien om at den unge artisten tilsynelatende aldri bommer. Han har med bare en håndfull låter i banken allerede klart å etablere seg som artist med en sound som ikke bare er avhengighetsskapende, men også svært gjenkjennelig. Med lett fordøyelige linjer om kjærlighet, svik og hevn, så vel som deilig melankolsk melodi, smetter «TARANTINO» rett inn i diskografien.

Gratis for påmeldte klasser i ungdomstrinnene ved skoler i Narvik Kommune. Påmelding til rusollie@gmail.com

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik

Kontaktperson:

Runar Sollie

Telefon:

97738405

Pantograf-partner

Lokomotiv-partnere

Svarta Bjørn-partnere

Slegge-partnere

Offentlige