SKAAR

Dato:

lørdag 26.mars

Tidspunkt:

21.00 - 22.30

Sted:

Lokstall1

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik

Gledelig nyhet!

Vår nye Pantograf-partner Aker Narvik vil feire at de har etablert seg i Narvik og har bestemt seg for å gi konserten med SKAAR i gave. Det vil si at konserten blir gratis!

Man må fortsatt ha billett til konserten. Klikk her for å skaffe deg billett.

Dere som har kjøpt billett kan bruke billetten deres og får pengene refundert etter Vinterfestuka. Spre gjerne ordet og inviter med flere til det som blir en fantastisk konsert i Lokstall1!

Konserten har 18 års aldersgrense, men de under 18 kan gå sammen med en edru verge på 23 år eller eldre. Klikk her for å lese mer om vergeordningen.

Om SKAAR: 
Omgitt av den vakre naturen på øya Stord var ikke Hilde Skaar redd for å skille seg ut som tenåring. Fra hennes tidlige kjærlighet til Coldplay og Foo Fighters, til å oppdage styrken og sårbarheten til artisten Banks var hun fra en tidlig alder drevet av sin lidenskap for musikk. Og med sin teft for melodier, relater bare tekster, sterke vokal og fengslende scenetilværelse har SKAAR utviklet seg til å bli en artist som krysser alle boksene for å kunne bli den neste store indiepop-artisten med utspring fra Norge.

23 åringen har fått nominasjoner for beste popartist og beste nye artist på Spellemannprisen, millioner av streams og økende anerkjennelse. SKAAR gjør også betydelige fremskritt internasjonalt etter hennes debut-EP ‘The Other Side of Waiting’ og banebrytende hit ‘Higher Ground’, og den siste albumsamlingen av sanger med tittelen ‘Waiting’.

Med all oppmerksomheten har det ført til at Skaar har blitt sammenlignet med de andre store norske popdronninger som Sigrid, Aurora og Astrid S.

Konserten som opprinnelig var lansert som sittekonsert har etter endringer i nasjonale smitteverntiltak blitt omgjort til ståkonsert.

 

 

Kjøp billett

Billettinformasjon

Voksen:

350

Aldersgrense:

18 år

Forhåndssalg

Ja

Billettinformasjon:

Ungdom fra 13 år til 17 år gå sammen med edru verge på minimum 23 år med gyldig billett. Les mer om vergeordningen på www.vinterfestuka.no.

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik

Kontaktperson:

Vinterfestuka

Telefon:

94976128

SKAAR

Pantograf-partner

Lokomotiv-partnere

Svarta Bjørn-partnere

Slegge-partnere

Offentlige