Ord i Spor med Asgeir Kvalvik

Dato:

lørdag 19.mars

Tidspunkt:

11:30 - 12:30

Sted:

Narvik Bibliotek

Arrangør:

Nordland fylkesbibliotek, Narvik bibliotek, Narvik videregående skole, Vinterfestuka i Narvik, Narviksenteret

Asgeir Kvalvik har gjennom de siste 40 år vært heldig og har hatt anledning til å være mye ute i Tysfjordnaturen. Fotoutstyret har alltid blitt pakket først i sekken!
Billedarkivet har etter hvert blitt omfattende og inneholder mange spennende bilder også mange år tilbake i tid. Fotograferingen har så langt resultert i to bokutgivelser.  I 1992, praktboka «Mellom bratte fjell», utgitt sammen med Kurt Solberg og 2015 turboka På tur i Tysfjord.
I år 2000 ble han nummer 2 i Norgesmesterskapet i naturfoto og vant flere månedlige konkurranser i bladet Villmarksliv, der de fleste av Norges dyktigste naturfotografer deltok.
Siden 2004 har han gitt ut den populære Tysfjordkalenderen. Asgeir Kvalvik har laget billedspill (lysbilder og musikk), som har vært vist flere steder i Sverige og lokalt. Naturbilder fra Tysfjord er også solgt gjennom Norges største bildebyrå Scanpix, levert direkte til ulike magasiner, aviser og bøker, også i utlandet. Han leverer også jevnlig reportasjer store til ulike magasiner.

Her i Narvik har Asgeir med seg geolog Ulv Holbye og musiker Kjell Andreassen som kommer og byr på en spennende og interessant forelesning og minikonsert.

 

Billettinformasjon

Voksen:

Gratis

Arrangør:

Nordland fylkesbibliotek, Narvik bibliotek, Narvik videregående skole, Vinterfestuka i Narvik, Narviksenteret

Kontaktperson:

Vinterfestuka

Telefon:

94976128

Pantograf-partner

Lokomotiv-partnere

Svarta Bjørn-partnere

Slegge-partnere

Offentlige