Mean Steel

Dato:

torsdag 24.mars

Tidspunkt:

21.00 - 22.30

Sted:

Mørkholla, Narvik Kulturhus

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik, Musikk i Nordland og Narvik Kulturhus

Mean Steel er et tøft band som spiller tøff musikk av tøffe komponister fra Nord-Norge. Hans-Urban Andersson spiller cello, barytonsax, klarinett, trommer, og er lead-vokalist, mens Ola Asdahl Rokkones spiller tenor- og barytonsax, dobbeltsax, saxofon uten munnstykke og trommer. Slik befinner bandet seg i grenselandet der samtidsmusikken nærmer seg punken.

På denne konserten blir det hele fire urfremføringer. Opplev steintøff og nyskreven musikk av Tine Surel Lange, Herborg Rundberg, Rakel Nystabakk, og Agnes Ida Pettersen!

I 2019 gav Mean Steel ut det tøffe albumet Zwei-Mann-Orchester, som gav et samlet anmelderkorps bakoversveis. På albumet var det ny musikk spesialskrevet for ensemblet av i alt 7 mannlige komponister. Musikken har gått sin seiersgang på flere turnéer i Nord-Norge, i tillegg til konserter i hovedstaden og i Frankrike. Nå har duoen utfordret 4 av landsdelens djerveste kvinnelige komponister til å skrive musikk som er enda tøffere, og resultatet får sin verdenspremiere på Vinterfestuka i Narvik.

Urfremføringene er støttet av Norsk kulturråd, og konserten er i samarbeid med Musikk i Nordland.

Kjøp billett

Billettinformasjon

Voksen:

250

Aldersgrense:

18 år

Forhåndssalg

Ja

Billettinformasjon:

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik, Musikk i Nordland og Narvik Kulturhus

Kontaktperson:

Vinterfestuka

Telefon:

94976128

Mean Steel

Pantograf-partner

Lokomotiv-partnere

Svarta Bjørn-partnere

Slegge-partnere

Offentlige