Lunsjkonsert Jelena og Srdjana

Dato:

onsdag 23.mars

Tidspunkt:

13:00 - 14:00

Sted:

Sjømannskirka

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik, Sjømannskirka

Jelena Draskoci er profesjonell fløytist, lærer ved kulturskolen og en stor tilvekst til musikklivet i Narvik. Hun har sin bakgrunn i Beograd filharmoniske orkester, men har spilt med en rekke forskjellige orkestre. Noen av dirigentene og solistene hun har jobbet med inkluderer størrelser som Zubin Mehta, Valery Gergiev, Placido Domingo. Jelena vunnet en rekke priser i nasjonale konkurranser, både som solist og som medlem av kammerensembler. Siden 2018 har Jelena bodd og jobbet i Narvik og deltatt i prosjekter med blant annet LKAB Musikkorps, Arktisk Filharmoni og MiNensemblet.

Srdjana Jovanovic Gouka kommer fra Serbia og ble en av landets mest spennende og lovende pianister. Hun startet sin musikalske reise tidlig da hun allerede som 7-åring ble tatt under vingen av Aleksandra Striković ved musikkskolen Mokranjac i Beograd. I 2010 gikk hun ut av det lokale konservatoriet med høyeste karakter, og forlot hjemlandet til fordel for videre studier ved Universitetet i Stavanger hvor hun tre år senere oppnådde sin mastergrad.

Til tross for sin unge alder kan Srdjana allerede skilte med en solid musikerkarriere. Hun opptrer regelmessig i sine to hjemland Serbia og Norge, men også jevnlig i Nederland, Frankrike og Italia både som solist og kammermusiker. Som student var hun en sentral skikkelse i kulturlivet i Rogaland, på samme måte som hun er en av bærebjelkene i kulturlivet i Narvik den dag i dag.

Billettinformasjon

Voksen:

Billettpris 150,- billetter selges ved døren, kun kortsalg.

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik, Sjømannskirka

Kontaktperson:

Vinterfestuka

Telefon:

94976128

Pantograf-partner

Lokomotiv-partnere

Svarta Bjørn-partnere

Slegge-partnere

Offentlige