Lokstall 1 Live

Dato:

tirsdag 22.mars

Tidspunkt:

18:00 - 21:00

Sted:

Lokstall1

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik og Narvik Kulturskole

Lokstall1 Live! byr på en herlig miks av unge talenter og etablerte musikere.

Under årets utgave får ungdommer fra hele Ofoten stå på scenen i selveste Lokstall1. Her vil du kunne få med deg herlig samspill mellom elever fra grunnskoletrinnene, kulturskolen og musikk VGS. Elevene fra videregående har hatt låtskrivingsprosjekt siden nyttår så disse stiller med egenkomponert materiale. Her får du se fremtidenes musikere i fri utfoldelse på scenen. I tillegg til de unge talentene vil den etablerte rapperen Waage gjøre en opptreden sammen med DJ GAF og rockerne i The Flash Gordons kommer med godlåter som «Dead Roses» og «Hole in the sky».

Waage

Aleksander Waage er en rapper fra Narvik som opp gjennom årene har gjort mye i Hiphop-Norges undergrunn og har gjort seg bemerket med sine selvskrevne låter og tekster på dialekt. Han slapp albumet “Knust Kunst” i 2019 og har siden da sluppet flere singler og remikser på forskjellige plattformer og jobber nå med sitt neste prosjekt. Waage akkompagneres denne kveld av den lokale ringreven og DJ-veteran Thomas Knudsen, også kjent som DJ GAF.

The Flash Gordons

The Flash Gordons, pop/rock bandet fra Narvik, er iferd med å nå 250 000 streams på Spotify med låta Dead Roses. Låta og albumet “Hole in the Sky» ble sluppet helt i begynnelsen av pandemien, og har levd sitt eget liv, nesten helt uten promotering og konserter. Nytt album er på vei, og selve skiva er nå sendt til Oslo for miksing/mastering av ingen ringere enn gitarist og låtskriver for  “Wig wam», Trond Holter. Under Vinterfestuka i Narvik skal guttene spille på Lokstall1 Live denne dagen, og har egen konsert på Malmen, torsdag

Kjøp billett

Billettinformasjon

Voksen:

100,-

Student:

100,-

Barn:

100,-

Forhåndssalg

Ja

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik og Narvik Kulturskole

Kontaktperson:

Vinterfestuka

Telefon:

94976128

Lokstall 1 Live

Pantograf-partner

Lokomotiv-partnere

Svarta Bjørn-partnere

Slegge-partnere

Offentlige