Barnas Dag og kostymetoget

Dato:

lørdag 19.mars

Tidspunkt:

12:30 - 14:00

Sted:

Frydenlund skole

Arrangør:

Den stolte og ærverdige Rallarklubben av malmbyen Narvik

Det er dessverre meldt ganske dårlig vær på lørdag og vi gjør derfor noen endringer på Barnas Dag. Kostymetoget vil starte kl. 12.30, ikke 12.00 og løypa blir kortet ned. Toget Frydenlund Barneskole til Narvik Kulturhus.
I stedet for utendørs show på torget åpner vi dørene til Narvik Kulturhus og der blir det show med Molly&Partner, Bjørnis og Flere Farger i Teatersalen. Vil vi gjerne se så mange store og små som mulig i toget, men det er begrenset hvor mange vi får plass til i Teatersalen så vi ber om at det ikke går inn flere voksne enn nødvendig slik at flest mulig barn får oppleve showet. Det er ikke mulig å ta med barnevogner inn i Kulturhuset.
Vi håper så mange som mulig blir med på å sette farge på byen i gråværet og vi gleder oss til Vinterfestuka endelig er i gang igjen!

Kostymetoget er en lang tradisjon og et av høydepunktene for store og små under Vinterfestuka!

Toget starter i skolegården til Frydenlund barneskole. Vi oppfordrer både barn og voksne til å ta del i den festlige og fargerike paraden gjennom byen.

I år ender toget i Narvik Kulturhus der det blir sirkusakrobatikk og musikk fra Flere Farger og show med Molly & Partner. Hvem vet- kanskje Bjørnis kommer en liten tur innom også?

Barnas Dag arrangeres av Rallarklubben og Vinterfestuka og er en av de stolteste tradisjonene i Vinterfestuka.

 

Flere farger

Flere farger er et multikulturelt tilbud for barn og unge mellom 9 -25år. De har holdt på i Narvik siden 2016 og har årlig hatt forestilling på Narvik Kulturhus siden da. Målet deres er å inkludere og integrere og gjør dette blant annet gjennom musikk og dans fra ulike kulturer. I uka før Vinterfestuka holder de kurs i akrobatikk, parkour og scenekamp.

Molly & Partner

Marianne Krogness og Karoline G. Herlofsen, inviterer til Familieshowet ”Jeg vil heller danse på bordet”. Molly & Partner er kjent fra NRK Radio Super.

Molly & Partner har ikke bil, men de har både sykkel og trillebår. Klokke klarer de seg uten. De har ikke penger heller, men det pleier alltid å ordne seg. Nesten hver dag raser det nemlig ut masse godteri fra et hull i veggen bak sofaen. Godteriet bruker de til å bytte til seg alt de trenger.  Seks egg og en liter melk for eksempel, for en pose seigmenn, en kålrabi for 4 sure skrikerunger, og en gang fikk de en stålampe(!) for en pose ostepopp og 3 melkesjokolader. Molly & Partner lover at livet blir totalt forandret for de som kommer og hører på.

Billettinformasjon

Voksen:

Gratis

Student:

Gratis

Barn:

Gratis

Voksen:

Gratis

Arrangør:

Den stolte og ærverdige Rallarklubben av malmbyen Narvik

Kontaktperson:

Roger Røsås

Telefon:

90882959

Pantograf-partner

Lokomotiv-partnere

Svarta Bjørn-partnere

Slegge-partnere

Offentlige