Svarta Bjørn Konferansen 2021

Dato:

Fredag 17. september

Tidspunkt:

09.00 - 16.00

Sted:

Royal Hall

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik

Foredragsholdere
Anja Hammerseng-Edin
Øystein “Pølsa” Pettersen
Sunniva Rose
Maria og Sadif Vibeke Gilani
Vilde Øines Nybakken

Konferansier
Lisa Tønne

Fredag 17. september arrangeres Svarta Bjørn Konferansen 2021!

På grunn av koronasituasjonen ble det ikke noe av årets Vinterfestuke og Svarta Bjørn Konferansen ble utsatt. Nå har vi satt en ny dato for konferansen og fredag 17. september åpner vi dørene for den tradisjonsrike konferansen.

Etter to år uten konferanse ønsker vi å få føle på litt VU-stemning, selv om det er på feil tid av året. Vi arrangerer derfor konferansen og oppfordrer alle deltakere til å finne frem VU-antrekket til konferansen. Som alltid skal vi skape en pulserende møteplass for mennesker i alle aldre. Konferansen har et vidt spekter av foredragsholdere som byr på alt fra ren underholdning til mer seriøse politikk- og samfunnsrelaterte refleksjoner.

Årets konferansier blir den eminente Lisa Tønne som med glimt i øyet vil lose oss gjennom dagen.

Foredragsholderne er som alltid av ypperste klasse.

Anja Hammerseng-Edin er en av Norges tidligere beste håndballspillere. Hun inspirerer deg til å være modig og gir deg styrke til å se muligheter i stedet for begrensninger! Anja er en svært karismatisk og inspirerende foredragsholder som motiverer til å se muligheter i stedet for begrensninger.

Søstrene Maria og Sadif Vibeke Gilani kommer til konferansen for å fortelle om deres og morens Azras liv. Azra Gilani markerte seg som en viktig stemme i innvandrings- og integreringsdebatten da kronikken hennes, «Muslimske mødre, nå må dere våkne!», stod på trykk i 2016. Her tok hun et oppgjør med æres kulturen og oppfordret spesielt muslimske mødre til å stå opp for sine barn.

Vilde Øines Nybakken flyttet hjem til Narvik etter 10 år. På konferansen skal hun fortelle oss om hvorfor hun kom tilbake og hva hun mener skal til for at flere følger etter. Vilde har deltatt i Propellfabrikken og vi er veldig glade for å ha henne med i årets program

Hvem vil du være, og hva vil du bidra med?

Øystein “Pølsa” Pettersen har gjennom årene oppnådd flere gode resultater i skisporet, men vil heller bli dømt for hvem han er som person fremfor hvor fort han har stått på ski i skogen Han er klar til å inspirere, motivere og gjøre deg bevisst på hva du skal legge din tid, ressurser og energi til, og hvorfor.

Kjernefysikeren, rosabloggeren og småbarnsmoren Sunniva Rose inviterer til “kjemitime” der hun utforsker spørsmål som “Er naturlig bedre enn syntetisk eller kunstig? Er kjemikalier dumt? Og bør vi la være å spise ting vi ikke kan uttale navnet på?” Vi gleder oss til et spennende og morsomt populærvitenskapelig foredrag😀

 

I tillegg gjelder selvfølgelig smittevernreglene vi alle har blitt godt kjent med:

  • Hold avstand
  • Vask/sprit hendene
  • Holde deg hjemme hvis du er syk

Kjøp billett

Billettinformasjon

Voksen:

2500

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik

Svarta Bjørn Konferansen 2021

Lokomotiv-partnere

Svarta Bjørn-partnere

Rallar-partnere

Sville-partnere

Slegge-partnere

Offentlige