Sissel Kyrkjebø – Reflections

Dato:

tirsdag 9.mars

Tidspunkt:

18.00 - 19.30

Sted:

Lokstall1

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik

I 2019 fyllte Sissel Kyrkjebø 50 år, og 26. mai gikk startskuddet for hennes nye prosjekt «Reflections». Fra den dagen startet hun løpet med å gi ut 50 nye låter, én hver uke, og våren 2021 tar hun med seg de nye låtene på turné for første gang. Kombinasjonen av Sissels bemerkelsesverdige stemme og formidlingsevne har gjort henne til en svært ettertraktet artist over store deler av verden. Hennes unike sceneutstråling gjør at publikum føler hun synger direkte til deg, og bare deg. Det pågående musikalske prosjektet «Reflections» er nye innspillinger av tidløse låter som strekker seg fra 1920-tallet og frem til i dag. Til hver av de 50 låtene slipper hun også en musikkvideo og en intervjuvideo som fansen kan følge via hennes sosiale medier og på nettsiden sisselmusic.com.

«Etter å ha jobbet i studio med 50 sanger og laget 50 musikkvideoer gleder jeg meg til å endelig kunne presentere et utdrag fra mitt Reflections-prosjekt live. Det blir satt opp konsert på kun nøye utvalget konsertsteder i Norge, Sverige og Danmark», forteller Sissel.

Med seg på scenen har Sissel 3 musikere med keys, bass og gitar.

Kjøp billett

Billettinformasjon

Voksen:

750

Aldersgrense:

18

Forhåndssalg

Ja

Billettinformasjon:

Ungdom fra 13 år til 17 år gå sammen med edru verge på minimum 23 år med gyldig billett. Les mer om vergeordningen på www.vinterfestuka.no.

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik

Sissel Kyrkjebø – Reflections

Lokomotiv-partnere

Svarta Bjørn-partnere

Rallar-partnere

Sville-partnere

Slegge-partnere

Offentlige