Lokstall1-Live 2021 – AVLYST

Dato:

lørdag 6.mars

Tidspunkt:

18.00 - 20.00

Sted:

Lokstall1

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik

Vinterfestuka ønsker å vise kvaliteten og mangfoldet i kommunens musikkliv til befolkningen og samtidig gi lokale musikere mulighet til å stå på byens desidert feteste scene. Vi inviterer derfor inn noen av Narviks beste band til å teste taket på Lokstall1 denne kvelden. Vi lover lokal og kortreist musikk og en kvalitet du bare finner her i Narvik!

Lineup:

Major Fluke

Narvik-bandet Major Fluke består av Tom Fredrik Indresand, Truls Seines, Pål Johnsen og Torje Fredheim. Gutta har i løpet av årene vært involvert i en rekke forskjellige prosjekter. Nå har de gått sammen om et nytt band med en helt ny sound, egne låter og ambisjoner.

De skriver sitt eget materiale, og det ligger mye arbeid og årelang erfaring bak bandets låter. I høst kom debutplata, «Years Ahead Hours Behind.» Frontmann Tom Fredrik Indresand har latt seg inspirere av artister som Motorpsycho, Neil Young, Tom Petty, Wilco og mange band som skapte det britiske lydbildet på 90-tallet. Musikken til Major Fluke er ikke enkel å definere, men består av både melodiøs, optimistisk og indieinspirert britpopaktig popmusikk.

Waage & Dj Mister D

Aleksander Waage er en rapper fra Narvik som opp gjennom årene har gjort mye i Hiphop-Norges undergrunn og har gjort seg bemerket med sine selvskrevne låter og tekster på dialekt. Han slapp albumet “Knust Kunst” i 2019 og har siden da sluppet flere singler og remikser på forskjellige plattformer. Med seg på scenen har han DJ Mister D (Dennis Rene Kvalvik) som sammen leverer en opplevelse du sjeldent finner andre steder i regionen.

Bærtur

Unge, lovende Bærtur består av Lasse Kristiansen, Jørgen How, Vetle Forslund, Birk Westby, Jonas Bjørkaas, og Jonathan Nystad. Bandet som startet opp på Narvik ungdomsskole gjennom faget musikk, sal og scene for drøyt 2 år siden har den siste tiden jobbet fingrene av seg i øvingsrommet deres på folkets hus. Spillejobber har nærmest stått i kø, hvor de blant annet har gjort konserter på Verdensteatret i forbindelse med promotering av UKM samt livestream for nye studenter på UiT. Narvikbandet ser frem til å spille i Lokstall1 hvor de fremfører selvkomponerte låter i det de selv beskriver som poprock-stil.

The Flash Gordons

The Flash Gordons som består av Thomas Hofstad, Andreas Edvardsen, Trond Jacobsen, Tom Fredrik Indresand og Ronnie ´Dread´ Olsen slapp nylig albumet «Hole in the sky». Låtene gjør det bra på forskjellige streamingtjenester og videoen til singelen “Dead Roses” sirkulerer på Youtube. For tiden jobber de med ny utgivelse, denne gang med litt tyngre og røffere låter. De ser fram til å «rocke» Lokstall1 i godt selskap med andre narvikband og artister under årets Vinterfestuke.

Kjøp billett

Billettinformasjon

Voksen:

100

Forhåndssalg

Ja

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik

Kontaktperson:

Alexander Andersen

Telefon:

97969233

Lokstall1-Live 2021 – AVLYST

Lokomotiv-partnere

Svarta Bjørn-partnere

Rallar-partnere

Sville-partnere

Slegge-partnere

Offentlige