Janove – AVLYST

Dato:

lørdag 13.mars

Tidspunkt:

18.00 - 19.30

Sted:

Lokstall1

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik

Janove har brukt våren og sommeren på å ferdigstille et nytt knippe låter alene på pianoet. Det har blitt til «Barrikadeballader», en ep som ble gitt ut digitalt fredag 4 september 2020 og fysisk på vinyl lørdag 5 september 2020. Albumet byr på totalt seks spor, blant dem den allerede utgitte singelen “Opp av Ruiner”. Dette er låter inspirert av håpet og samholdet som må ha vært i skyttergravene natten før det smeller. Derav navnet «Barrikadeballader». Kall det gjerne en oppfølger til Spindelvevriff.

Og som alltid har Janove kost seg glugg ihjel med å designe sin egna scenografi. Denne gangen blir han som en dukke i sitt eget teater inni sin egen «La Scene Miniature», en scene på scenen. Det er bare å vri opp spilledåsen, så begynner konserten.

Dette blir den mest eksklusive og intime turnéen Janove har gjort siden starten med Kaizers Orchestra i 2001, og kan oppleves i Lokstall1 i Vinterfestuka 2021!

Kjøp billett

Billettinformasjon

Voksen:

490

Aldersgrense:

18

Billettinformasjon:

Ungdom fra 13 år til 17 år gå sammen med edru verge på minimum 23 år med gyldig billett. Les mer om vergeordningen på www.vinterfestuka.no.

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik

Kontaktperson:

Alexander Andersen

Telefon:

97969233

Janove – AVLYST

Lokomotiv-partnere

Svarta Bjørn-partnere

Rallar-partnere

Sville-partnere

Slegge-partnere

Offentlige