Christel Alsos Live – 2021 – AVLYST

Dato:

lørdag 6.mars

Tidspunkt:

19.00 -

Sted:

Teatersalen, Narvik Kulturhus

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik og Narvik Kulturhus

Christel Alsos har siden debuten i 2006 bergtatt publikum både i og utenfor Norge med sin særegne stemme. Alsos har særlig imponert det norske folk med sine konserter og unike formidlingsevne gjennom musikken.

2020 var et merkelig år for oss alle, men det har ikke stoppet Christel Alsos fra å ha et produktivt år. Hun fullførte nesten sin vinterturné før verden gikk i lock down og fikk etter beste evne gjennomført sin tradisjonsrike juleturné. Alsos var også å se i jubileumssesongen av TV-serien ‘Hver gang vi møtes’ hvor hun atter en gang viser sin stemmeprakt. I tillegg har hun også sluppet ny musikk med singlene «The Losing Kind» og «That Lonely Feeling» som er hentet fra album «A Part Of Me» som slippes på nyåret.

Våren 2021 vil Christel Alsos fortsette å jobbe mot sitt mål; å gi publikum en unik, nær og sterk opplevelse. Da legger hun ut på ny og stor turné hvor hun i løpet av to måneder skal spille over hele landet. Med seg har hun sine trofaste musikere Tommy Kristiansen på gitar og Erik Sortdal på keys som alle blir å treffe i Narvik kulturhus under Vinterfestuka 2021.

Kjøp billett

Billettinformasjon

Voksen:

480

Forhåndssalg

Ja

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik og Narvik Kulturhus

Kontaktperson:

Lillian Moe Buxton

Telefon:

97644707

Christel Alsos Live – 2021 – AVLYST

Lokomotiv-partnere

Svarta Bjørn-partnere

Rallar-partnere

Sville-partnere

Slegge-partnere

Offentlige