Svensk Aften Vreeswijk & Afzelius

Dato:

fredag 20.mars

Tidspunkt:

19.00 -

Sted:

Teatersalen, Narvik Kulturhus

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik

Björn Afzelius og Cornelis Vreeswijk er to av Sveriges største artister gjennom tidene. Siste fredag i Vinterfestuka kan du oppleve de udødelige sangene til begge legendene i Teatersalen på Narvik Kulturhus. Vreeswijkkvartetten vil gi oss smakebiter fra Vreeswijks rikholdige katalog mens Peter Wemö og Stine Solberg Løvdal tolker Afzelius slik kun de kan.

En hyllest til Afzelius er helt enkelt et avtrykk hentet ut av livet til en mann fylt med savn og lengsel etter kjærlighet som skulle vare. Han var en politisk engasjert medborger og en mann fylt med selvironi, humor og glimt i øyet.

Peter Wemö leder en konserthyllest til den folkekjære artisten, og med seg har han Stine Solberg Løvdal som er en erfaren sanger som er mest kjent som en av pigene i Grunnesund Pigekor. Sammen utgjør de en habil underholderduo med mange strenger å spille på.

Vreeswijkkvartetten – og vel så det er et konsept med fem musikere med hjerte for visesang og spesielt Cornelis Vreeswijk og hans musikalske verden.

De spiller musikken fra den spede begynnelse til den kommersielle Cornelis vi kjenner i dag, både kjente og ukjente låter. I tillegg til musikken fortelles det en del historier fra Cornelis’ liv og hendelser, så man hører hva som står bak låtene – de fleste er sanne historier.

Kjøp billett

Billettinformasjon

Voksen:

350

Student:

265

Forhåndssalg

Ja

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik

Svensk Aften Vreeswijk & Afzelius

Lokomotiv

Svarta Bjørn

Slegge

Offentlige