Operapub med Arctimus, Ingebjørg Kosmo og Magne Fremmerlid

Dato:

tirsdag 17.mars

Tidspunkt:

21:00 -

Sted:

Mørkholla, Narvik Kulturhus

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik og Kultur i Troms

Operapub med Arctimus trio er nå blitt en årelang tradisjon på Vinterfestuka. Denne forestillingen settes opp på et titalls små steder i Nordland og Troms, og fornyes hvert år med nye solister og nytt program. Her blir det fullt så det gjelder å være tidlig ute for å sikre deg billlett!

Arctimus trio og sangerne de har med seg er kjent for å være gode på mer enn musisering; de har underholdning i blodet, og det tar ikke mange minutter før latteren sitter løst. Denne gangen er det mezzosopranen Ingebjørg Kosmo og bassen Magne Fremmerlid som står for de vokale prestasjoner.

Ingebjørg Kosmo, opprinnelig fra Fauske, er nylig pensjonert fra Den norske opera og ballett der hun var fast ansatt siden 1997. Hun er en ettertraktet konsertsanger og har vært gjestesolist hos prestisjetunge aktører som festspillene i Salzburg og Berliner Filharmoniker.

Magne Fremmerlid var fast ansatt ved Den norske opera og ballett fra 1997 til 2016. Nå er han som frilanser en hyppig gjest på Nasjonaloperaen og norske distriktsoperascener.

Arctimus trio rammer inn sangene med instrumentale stykker, og i mellom ”aktene” er det god tid til påfyll i glassene.

MEDVIRKENDE

Erika Toth, fiolin
Runa Bergsmo, cello
Ann-Sofie Godø, piano
Ingebjørg Kosmo, mezzosopran
Magne Fremmerlid, bass

Kjøp billett

Billettinformasjon

Voksen:

200

Student:

150

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik og Kultur i Troms

Operapub med Arctimus, Ingebjørg Kosmo og Magne Fremmerlid

Lokomotiv

Svarta Bjørn

Slegge

Offentlige