Lunsjkonsert Stanislav Jusufovic

Dato:

søndag 15.mars

Tidspunkt:

13.00 -

Sted:

Sjømannskirka

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik

Stanislav Jusufovic ble født 15. juni 1985 i Surdulica i en liten landsby sørøst i Serbia. Som 11-åring begynte han å ta trekkspilltimer av lærer Jasko Ramic. Seks år senere begynte han å ta musikktimer på musikkskolen i Vranje, en by i nærheten av Surdulica. Etter 4 år med musikkhøyskole flyttet han i desember 2004 til Nederland for å studere ved Fontys Conservatory i Tilburg under lærer Ronald van Overbruggen. I 2008 ble han uteksaminert med et utmerket resultat på bachelorstudiet. I september 2009 startet han sin Master of Music ved Fontys Conservatory i Tilburg under Ronald van Overbruggen som ble fullført i 2012. I 2013 flyttet Stanislav til Tyskland for å studere ved Folkwang University of Arts i Essen under prof. Mie Miki.

Stanislav Jusufovic har allerede vunnet flere priser i trekkspillkonkurranser som: førsteplass i Coupe Mondiale 2007 i Washington og flere førsteplasser i nasjonale konkurranser i Nederland. I 2011 vant han Audience Prize Canals Festival Conservatories Competition i Amsterdam. For tiden er han aktiv som musikerutøver som solist, kammermusikk med forskjellige musikere og en professor ved ArtEZ University i Holland.

Under lunsjkonserten skal han spille variert program, inkludert Barque, Gammel musikk, Tango, Balkan Music. Stykker fra Bach, Scarlatti, Grieg, Piazzolla.

Billettinformasjon

Voksen:

150

Student:

150

Barn:

150

Voksen:

150

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik

Lokomotiv

Svarta Bjørn

Slegge

Offentlige