Lunsjkonsert Rune og Erika for fulle seil

Dato:

torsdag 19.mars

Tidspunkt:

13.00 -

Sted:

Sjømannskirka

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik og Kultur i Troms

Med trekkspill og fiolin opptrer dynamitt-duoen Rune Larsen og Erika Toth endelig i Narvik! Gled deg til å møte to virtuose musikere som byr på seg selv i en energisk forestilling uten like.

Rune og Erika utforsker og utnytter klangpaletten til sine instrumenter for fullt. De er ikke bare knallgode hver for seg, de utfyller og utfordrer også hverandre på en helt unik måte. I «Rune og Erika for fulle seil» presenterer de en flott blanding av sjangrer og stemninger som fenger fra første til siste tone. Publikum vil garantert kjenne igjen flere av stykkene, selv om de blir presentert i en litt uvanlig og helt ny drakt.

Dette skyldes Runes enorme og lekne talent for arrangering, hvor det kan bli både full rytmisk forvirring og vanvittige musikalske sitater. Det kan bli vals, tango, foxtrot, filmmusikk, romantiske perler… og masse humor og glede!

Om musikerne:
Rune Larsen er mannen som kan spille trekkspill uten pause i 24 timer. Han virker til daglig som frilanser og musikkpedagog med base i Stamsund.

Fiolinisten Erika Toths formidlingsglede er kjent i hele landsdelen, ikke minst i hjembyen Harstad der hun har et stort stampublikum. Hun er ansatt som Landsdelsmusiker i Nord-Norge hos Kultur i Troms og opptrer også jevnlig som konsertmester og solist med noen av de beste kammerorkestre i Europa.

Billettinformasjon

Voksen:

150

Student:

150

Barn:

150

Voksen:

150

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik og Kultur i Troms

Lokomotiv

Svarta Bjørn

Slegge

Offentlige