Lunsjkonsert Fransk Musikk

Dato:

lørdag 21.mars

Tidspunkt:

13.00 -

Sted:

Sjømannskirka

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik

Jelena Draskoci (fløyte) har fullført sin master i 2000 ved Royal Schools of Music i Singapore i 1996. På samme skole har hun spesialisert kammermusikk og har siden opptrådt som kammermusiker med forskjellige kammerensembler, som Beograd filharmoniske strykekvartett og fløytekvartett og som solist med St. George Strings Orchestra og National

Military Symphonic Orchestra. Siden 1997 har Jelena vært fløytist i Beograd Filharmoniske Orkester. Hun har også vært solofløytespiller i Vojvodina symfoniske orkester i Novi Sad. Hun har spilt inn mange filmlydspor for Holywood og NBC TV. Jelena bor go jobber nå i  Narvik. Hun har fremført recitals i Narvik og Tromso og med Arktisk Filharmoni og MiN-ensemble.

Srdjana Jovanovic Gouka kommer fra Serbia og ble en av landets mest spennende og lovende pianister. Hun startet sin musikalske reise tidlig da hun allerede som 7-åring ble tatt under vingen av Aleksandra Striković ved musikkskolen Mokranjac. I 2010 gikk hun ut av det lokale konservatoriet med høyeste karakter, og forlot hjemlandet til fordel for videre studier ved Univeristetet i Stavanger hvor hun tre år senere oppnådde sin mastergrad og postdiplom.

Til tross for sin unge alder kan Srdjana allerede skilte med en solid musikerkarriere. Hun opptrer regelmessig i sine to hjemland Serbia og Norge, men også jevnlig i Nederland, Frankrike og Italia både som solist og kammermusiker. Som student var hun en sentral skikkelse i kulturlivet i Rogaland, på samme måte som hun er en av bærebjelkene i kulturlivet i Narvik den dag i dag.

Billettinformasjon

Voksen:

150

Student:

150

Barn:

150

Voksen:

150

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik

Lokomotiv

Svarta Bjørn

Slegge

Offentlige