Lokstall1 Live!

Dato:

tirsdag 17.mars

Tidspunkt:

19.00 -

Sted:

Lokstall1

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik

Tirsdag 17. mars går den aller første Lokstall1 Live! av stabelen. Vinterfestuka inviterer inn noen av Narviks beste band opp på Narviks råeste scene i selveste Lokstall1.

De bandene som er bekreftet så langt er Warflower, The Flash Gordons og If Sharks Could Fly. I tillegg får vi oppleve vinneren av rockemønstringen Battle of the bands på VU på VT.

Warflower er lyden av løvetann som bryter seg gjennom asfalten, og røtter som skjærer opp bakken. Warflower kommer armert med både fuzzgitar og herlig orgelbrus, og de er klare til å servere musikk som får trærne i hagen din til å løsne fra jorden. Warflower har medlemmer fra Narvik, Ballangen, og Namsos.

Narvikguttene i The Flash Gordons slapp i fjor ut sin tredje skive med navnet «Tonight». Musikkformen ligger i landskapet alternativ rock godt inspirert av et bredt spekter av kjente artister.  Bandet har det siste året gjort flere konserter i blant annet Tromsø, Harstad, Bodø samt hjembyen Narvik.

Det progressive poprock bandet, If Sharks Could Fly har ikke en boks, ramme eller andre potensielle veggløsninge rundt sæ. Bandet møttes etter bassist Ruben Eriksen pussa opp kjøkkenet i 2018, der de på mirakuløst vis alle va tilstede i listverksavdelinga på Byggmakker. Bandet har som mål å være en totomfire for musikkmiljøet i Narvik, med et etterslep av spakkel, gipsstøv og gavekort på Malia.

Kjøp billett

Billettinformasjon

Voksen:

100

Arrangør:

Vinterfestuka i Narvik

Lokstall1 Live!

Lokomotiv

Svarta Bjørn

Slegge

Offentlige