Earth, Wind & Fire med Ole Børud og Hærens musikkorps

Dato:

fredag 13.mars

Tidspunkt:

19.00 -

Sted:

Teatersalen, Narvik Kulturhus

Arrangør:

Hærens musikkorps og Vinterfestuka i Narvik

I forbindelse med øvelsen Cold Response 2020, og som åpning av Vinterfestuka i Narvik, holdes det en gratiskonserter som gave til sivilbefolkningen i området som takk for at det benyttes sivilt område under øvelsen. På scenen stiller Hærens musikkorps, som er det eldste profesjonelle blåseorkester i den nordlige landsdelen med historie tilbake til 1911.

– Korpset har vært en viktig kulturbærer for både Forsvaret siden opprettelsen i 1911. Foruten seremonielle og offisielle oppdrag innad i Forsvaret skal militærmusikken være en brobygger over til sivilbefolkningen. Med sin store sjangerbredde er dette en essensiell oppgave for Forsvarskorpsene. Gratiskonsertene Forsvarets musikk gjør i forbindelse med Cold Respons er et meget godt eksempel på dette, forteller produsent i Hærens musikkorps, Merete Jacobsen Klæboe.

– Konserten har fått navnet Earth, Wind and Fire!, som skulle passe godt til øvelsen, og på programmet står musikken til nettopp det udødelige bandet Earth, Wind & Fire.

Konserten gjøres i det største formatet Hærens musikkorps noensinne har levert når de gir seg i kast med Let`s Groove, Boogie Wonderland, Star, Fantasy, disco og flere fra 70 og 80-tallets største bands gigantiske repertoar. Mange store stemmer har gitt seg i kast med Earth, Wind & Fires sound og vi er så heldige å ha fått med oss en av de beste, nemlig Ole Børud.

For virkelig å sette trykk på vokalen finner vi Frode Vassel, Marianne Pentha og Charlotte Bredesen i koret, forteller Klæboe. Korpset utvides med Børge Pettersen Øverleir, gitar, Knut Løchsen piano, Marius Haltli trompet og Fred Glesnes saksofon. Bandet dirigeres av Forsvarets egen dirigent og komponist, Lars Erik Gudim.

I forkant av konserten vil publikum få innblikk i hva som foregår under Cold Response og hva den vil bety for den enkelte beboer i området i dagene under øvelsen.

Kjøp billett

Billettinformasjon

Voksen:

30

Forhåndssalg

Ja

Arrangør:

Hærens musikkorps og Vinterfestuka i Narvik

Earth, Wind & Fire med Ole Børud og Hærens musikkorps

Lokomotiv

Svarta Bjørn

Slegge

Offentlige