Nå er programmet for Vinterfestuka klart!

Nå nærmer Vinterfestuka seg og vi gleder oss veldig til å endelig få arrangere denne igjen! Fredag 18. mars setter vi i gang og holder det gående til søndag den 27.

Onsdag 26. januar kl. 12.00 legger vi ut billetter til årets arrangement og vi byr på mange fantastiske kulturopplevelser! Billetter kan kjøpes på nettsiden vår, på VU-kontoret i Lokstall1 på hverdager kl. 12-15 og via appen «TicketCo Wallet».

Vinterfestuka har vært avlyst de to siste årene så i 2022 planlegger vi en gjennomføring som er også er realistisk med koronarestriksjoner. Vi har booket artister som passer til et sittende publikum, og med et maksimalt publikum på rundt 500 dersom gjeldende restriksjoner tillater dette.

Dette innebærer at vi med gjeldende regler kun legger ut 200 billetter til hvert arrangement. Vi håper og tror at vi skal få lov til å øke kapasiteten til 4-500 publikummere, slik at flest mulig kan få gode kulturopplevelser. Dersom det blir åpnet for flere enn 200 vil vi fortløpende legge ut flere billetter for salg, men det gjelder altså å være ute så tidlig som mulig dersom man skal sikre seg billett. Dersom det mot formodning blir avlyste eller nedskalerte arrangement vil billettene som ikke kan benyttes bli refundert.

Programmet er stort sett klart og her er flere av høydepunktene du kan se frem til:
Fredag 18. mars braker det løs og da kan du få med deg Svarta Bjørn Konferansen og Åpningsforestilling. Utstillingen til VU-kunstner Lotta Lampa åpnes på Museum Nord samme dag.

Lørdag er det konsert med RSP & Thomax og Bjørn Eidsvåg, og søndag står Anders Øgsnes i spissen for den lokale produksjonen Slegge og Slide.

Mandag blir det skolekonsert for ungdomsskolen i Lokstall1 og på kvelden kommer våre eminente venner i Vamp til Teatersalen.

Tirsdag kommer endelig Heidi Ruud Ellingsen med sin forestilling Solveig: …peer aspera ad astra og lokale stjerner står klar på scenen når vi drar i gang Lokstall1 Live!

Onsdag kommer multitalentet Sol Heilo, kjent fra Katzenjammer og Hver Gang Vi Møtes og vi åpner dørene i Lokstall1 til den tradisjonsrike Moslings Aften.

På torsdag får vi servert gloheit tango når Scene Nord presenterer Tango Nuevo i Teatersalen og selveste Thomas Dybdahl inviterer til en melankolsk aften i Lokstall1.

Siste fredag i VU skal går vi om bord i en «Yellow Submarine» når Det Betales serverer de udødelige låtene fra The Beatles. Forrige gang de gjestet Narvik fikk de terningkast 6 av Fremovers anmelder. Med andre ord en konsert man ikke vil gå glipp av! Samme kveld kan man høre Kristian Kristensen i storstua Lokstall1.

Siste lørdag vil popkometen SKAAR runder av årets program i Lokstall1.

I tillegg til alt dette dukker det kanskje opp noen flere godbiter og det blir naturligvis tradisjon, høytid og seremoni med åpning og avslutning av VU, bekransning og beslegging av Rallaren og Svarta Bjørn og et spennende program av Lunsjkonserter i Sjømannskirka og litterære arrangement under Ord i Spor.

Nå er vi klar til å blåse støvet av rallarhatten og endelig feire den tradisjonsrike Vinterfestuka igjen!

Pantograf-partner

Lokomotiv-partnere

Svarta Bjørn-partnere

Slegge-partnere

Offentlige