Konserten med Astrid S utgår!

Det er med svært tungt hjerte at vi må meddele at konserten med Astrid S i Vinterfestuka utgår. Managementet til Astrid S har besluttet å flytte hele verdensturneen til høsten på grunn av plateinnspilling. Vi får derfor ikke besøk av popfenomenet under Vinterfestuka 2020. Vi er naturligvis dypt skuffet over avgjørelsen og kan bare beklage på det sterkeste til publikum.

Imidlertid er vi veldig glade for å kunne skrive «Don´t worry  ’bout a thing». En av Norges største entertainere, Madcon, har nemlig takket ja til å ta over Astrids plass i programmet.  Med monsterhits som «Beggin», «Don´t worry» og «Glow» er det bare å glede seg til en skikkelig festkveld i Lokstall1 fredag 13. mars!

Alle som har billett til Astrid S kan bruke den på konserten med Madcon. Dersom noen ikke ønsker å benytte seg av billettene kan de få refundert billettprisen. De som ønsker refusjon, kan sende billett på e-post til post@vinterfestuka.no eller komme innom VU-kontoret. Frist for refundering er mandag 17. februar.

Dette skriver artisten selv:

Kjære alle!

Jeg vil begynne med å si at jeg føler meg så utrolig heldig som har mennesker rundt om i verden som hører på musikken min og kommer på konsertene mine, som gjør at jeg kan leve av det jeg liker aller best. Det tar jeg virkelig ikke for gitt, og jeg håper jeg får gjøre det i mange år til. Men jeg har dessverre noen dårlige nyheter.

Jeg hadde en plan i fjor om å lage et album som jeg skulle gi ut i mars 2020 og spille for alle dere rundt om i Norge på turné. Men jeg har dessverre ikke et ferdig album. Det betyr at jeg har to alternativer: Sette albumet på vent til jeg er ferdig med å turnere i August, og da reise på turné med «gammel» musikk. Eller så kan jeg utsette turneen litt slik at jeg kan jobbe videre i studio og komme sterkere tilbake i høst med et album og forhåpentligvis den beste musikken jeg noen gang har laget.

Det beste for meg og musikken min er å ikke gjøre noe halvveis. Derfor har jeg kommet frem til at det beste vil være å utsette turneen. Det har vært en veldig vondt avgjørelse å ta. Spesielt ovenfor alle i teamet mitt og arrangører som har lagt ned så mye arbeid for å få dette til, men aller mest ovenfor dere som har kjøpt billetter. Jeg tar ikke lett på dette og har hatt en stor klump i magen som har vokst seg større og større. Men innerst inne så føles dette også som det riktige å gjøre.

Jeg håper på forståelse for valget mitt og at dere vil se meg igjen til høsten.

I tillegg kommer det ny musikk veldig snart

Stor klem fra Astrid

 

 Vinterfestuka i Narvik

Pantograf-partner

Lokomotiv-partnere

Svarta Bjørn-partnere

Slegge-partnere

Offentlige