Frivillig

Vil du være med å gjøre Vinterfestuka til årets høydepunkt? Vi lover mye moro, nye bekjente, til tider intensivt arbeid og masse nyttig erfaring. Festivalarbeid i Vinterfestuka er både sosialt og spennende, i tillegg til at du får mulighet til gratis konsertopplevelser og sammenkomster.

Som frivillig er du en del av Vinterfestukas vertskap som sammen med den faste staben, sørger for at arrangementene blir gjennomført på en god måte og skaper størst mulig trivsel.

HVA TILBYR VINTERFESTUKA?

  • Spennede og varierte arbeidsoppgaver
  • Kick-off før Vinterfestuka med god mat og drikke
  • Gratis inngang på en rekke arrangement når du ikke er på frivilligjobb
  • Unik frivillignål som kan pryde rallarantrekket med eget merke for hvert år du er frivillig
  • Avslutningsmiddag i Lokstall1 sammen med hele frivilligteamet

Som frivillig får du være med bak kulissene når Vinterfestuka arrangeres. Det er lærerikt og givende – og du treffer mange trivelige mennesker.  Vi er sikker på at du vil få et minne for livet, og at du vil føle at du har bidratt til en uforglemmelig Vinterfestuke for deg og mange, mange andre.
Før Vinterfestuka starter, gjennomføres en kick-off hvor du får info om alt som skal skje, innføring i sikkerhet, førstehjelp, arrangøransvar og andre ting vi mener er nyttig for deg å vite.
Vi avtaler med deg hvor mye du kan, og vil, jobbe under Vinterfestuka. Jobber du minst 16 timer får du full akkreditering, dvs fri adgang til festivalscener og de fleste av Vinterfestukas egne arrangement, forutsatt at det ikke er utsolgt. Forberedelser og møter før og etter festivalen regnes ikke inn i de 16 timene. Avtaler om oppgaver, arbeidstid/sted og ansvarsområder gjør vi med hver enkelt frivillig basert på ønsker og behov. Etter Vinterfestuka inviterer vi alle de frivillige til en avslutningsmiddag i Lokstall1 med god mat og drikke.

HVA FORVENTER VI AV DEG?
Du har lyst til å være en del av Vinterfestuka i Narvik og staben som avvikler festivalen! Videre vil vi at du er innstilt på å jobbe intensivt i et hektisk og spennende miljø i vel ei uke.
Du tar initiativ, er tilgjengelig og holder de avtaler du har inngått med den som har ansvaret for de frivillige. Du trenger ikke å ha jobbet med festivaler før – du kommer langt med positiv innstilling, et smil og godt humør!
Som frivillig vil du komme i kontakt med både artister og publikum, og du vil derfor være en del av Vinterfestukas ansikt utad – en skikkelig vertskapsrolle. Derfor må du være blid og hyggelig, og sette deg inn i program og praktisk informasjon som ofte etterspørres.
Det er 18 års aldersgrense for å være frivillig i Vinterfestuka, med unntakt av VU på VT.
Å være frivillig betyr både goder og forpliktelser. Vinterfestuka har en egen frivilligavtale som du må akseptere før søknaden sendes inn.

Les avtalen her: Frivilligavtale norskVolunteer Agreement english

Første gang du vil være med som frivillig? Registrer deg her 

Har du registrert deg? Logg inn her

 

Pantograf-partner

Lokomotiv-partnere

Svarta Bjørn-partnere

Slegge-partnere

Offentlige