Aker Narvik gir konsert i gave!

Aker Narvik har gått inn som Pantograf-partner, vårt høyeste partnernivå og for å feire dette har de besluttet å gi konserten med SKAAR i gave til byen. Det vil si at konserten blir gratis! Dette synes vi er spesielt hyggelig da det blir et flott tilbud til unge voksne i Vinterfestuka.

Styreleder i Vinterfestuka uttalte følgende da avtalen ble lansert:

– Vinterfestuka har en fenomenal støtte i regionens næringsliv. Nå er Aker i ferd med å etablere seg her, med ambisjoner om å starte en helt ny rallar-tid. Gjennom et samarbeid med Vinterfestuka viser Aker at de mener alvor. Samtidig er Vinterfestuka en organisasjon som virkelig er med på å skape bolyst. Skal vi lykkes med å skape ny næring er nettopp rekruttering og omdømme svært viktig. Der mener vi at Vinterfestuka spiller en viktig rolle. Og vi er ganske stolte over at Aker har kommet til den samme konklusjonen, sier han.

Vi er takknemlig for at Aker Narvik støtter Vinterfestuka og vi er veldig glade for at de sender et tydelig signal om viktigheten av kulturen og lokalhistorien når de nå skal i gang med å skrive det neste kapittelet.

Konserten arrangeres siste lørdag i Vinterfestuka, 26. mars i Lokstall1 og det kommer til å bli en nydelig konsert når en av Norges aller største pop-talenter serverer oss hitter som «Higher Ground», «A little quiet» og «You». For å gå på konserten trenger du billett. Konserten har 18 års aldersgrense, men de som er under 18 kan gå sammen med verge. Les mer om vergeordningen her.  

De som har kjøpt billetter til konserten får beløpet refundert etter Vinterfestuka og kan bruke billettene som normalt. De som ønsker å gå på konserten kan skaffe seg billetter her: https://vinterfestuka.ticketco.events/no/nb/e/skaar 

Pantograf-partner

Lokomotiv-partnere

Svarta Bjørn-partnere

Slegge-partnere

Offentlige